Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!

sâmbătă, 6 martie 2010

Durerea

Durerea cand apare te loveste pe neasteptate.Simti cum iti cresteaza pielea si o simti pana in adancul sufletului.Vrei sa strigi,crezand ca asa o vei alunga,dar realizezi ca este doar o amagire.

Simti cum lacrimile curg incet pe ograji.Te uiti in jur dar totul este gol si realizezi ca esti singur cu durerea ta.Simti raceala strazilor cauzata de oameni.Strazile reflecta cum sunt oamenii,reci si goi sufleteste.

Simti cum durerea te doboara si nu-ti dai seama cat de repede ai cazut.Te uiti in sus si te gandesti unde esti.Incerci sa te gandesti la ceva frumos dar acel gand dispare in cateva clipe.Totul se invarte in jurul tau si simti cum esti atras in mijlocul vartejului si nu-ti dai seama cat de usor cazi in abis.

Vezi cum totul se indeparteaza si incepe sa ti se intunece vederea.Inchizi ochii o clipa,gandindu-te ca poate este doar un vis.Dupa o clipa ii deschizi si vezi o lumina atat de stralucitoare care te face sa zambesti.

Lumina incepe sa se apropie si incet simti caldura ei,cu cat ea se apropie mai mult cu atat ii simti caldura mai puternica.Te uiti mai bine si vezi ca este un ingeras care a venit sa-ti aline durerea.Se apropie de tot de tine si te ia in brate si iti spune ca nu te va lasa niciodata.

Simt cum durerea dispare cu totul si simt fericirea in suflet.

''Esti un ingeras minunat si esti ingerasul meu.

TE IUBESC DIN TOATA INIMA MEA INGERASUL MEU DULCE''




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu